Uncategorized

Tort cu cremă fină de nuci

1.Amestecă spumă ouăle cu zahărul. Treptat, încorporează făina cernută împreună cu praful de copt și cacaua, apoi nucile. Toarnă aluatul într-o formă cu pereți detașabilă, tapetată cu hârtie de copt și coace 35-35 de minute la foc mic. Scoate din formă și lasă să se răcească.

2.Între timp, pregătește crema. Pune pe foc mic laptele cu nucile, zahărul și vanilia, amestecând mereu. Dă deoparte  și lasă să se răcească. Bate untul separat și încorporează-l treptat în crema de nuci. Aromatizează cu rom.

3.Feliază blatul de tort și pune o jumătate din crema fină de nuci între foi. Acoperă cu restul de cremă, ornează după preferință și talent și pune tortul cu cremă fină de nuci la rece.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Tort Bailey’s de cartofi

 

Poza principala

tort_cu_crema_de_nuca_mica.jpg

7 ouă

210 g zahăr pudră

200 g făină

½ pliculeț cu praf de copt

2 linguri cu cacao

100 g nuci măcinate

 

Pentru cremă

120 g nuci măcinate

120 ml lapte

80 g zahăr pudră

1 pliculeț cu zahăr vanilat

200 g unt

1 lingură cu rom

figurine de marțipan (pentru decor)

 

Tort de nuci si cafea

Ușor de pregătit, impresionant la gust și aspect, nu vei da greș cu rețeta de tort cu cremă fina de nuci!
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE