Uncategorized

Tort de ciocolata cu cartofi dulci

1. Incalziti cuptorul la 180 grade C. Cerneti faina, bicarbonatul si sarea impreuna. Combinati uleiul cu zaharul si ouale. Adaugati amestecul de ulei cu ingredientele uscate si amestecati bine.

2. Combinati ciocolata, cartofii dulci, mirodeniile, laptele si cacaua intr-un castron. Pulverizati o tava pentru tort cu spray antiaderent.

3. Puneti aluatul in tava si coaceti timp de 35-40 de minute. Scoateti si lasati la racit.

4. Puneti smantana pe foc si adaugati bucatile de ciocolata. Amestecati pana devine omogen. Turnati peste blatul racit si bagati la rece.

Poza principala

h_01335358mica.jpg

420g faina
15g bicarbonat
1g sare
250g ulei de floarea soarelui
400g zahar
4 oua
100g ciocolata neagra in bucati mai mari
500g cartofi dulci, piure  
2g nucsoara fina
10g scortisoara
150ml lapte
30g cacao pudra
Stratul de deasupra
125ml smantana
100g ciocolata neagra, bucati

Un tort de senzatie, poate si pentru ca reteta este inedita.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE