Tort de ciocolata cu whisky

1. Preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius si unge o tava de copt in forma de inel. Tapeteaza cu cacao si lasa deoparte.

2. Amesteca whisky-ul, cafeaua si ciocolata impreuna, pana ce aceasta din urma se topeste. Adauga zaharul.

3. Amesteca sarea, faina, scortisoara si bicarbonatul intr-un castron si toarna amestecul de ciocolata deasupra.

4. Toarna in tava si lasa la cuptor timp de o ora si jumatate. Scoate din cuptor si lasa la racit in tava.

Poza principala

h_01290611-0_400.gif

cacao, pentru tapetare
125ml de whisky
375ml de cafea calda, fara zahar
200g de ciocolata neagra sau cu lapte, taiata marunt
500g de zahar brun
3g de sare
500g de faina
3g de scortisoara
3g de bicarbonat
5 oua

Poti servi acest desert impreuna cu inghetata de vanilie. De asemenea, poti inlocui whisky-ul cu lichior, daca preferi.
Numar de portii
14-16
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE