Uncategorized

Tort de frișca

1. Înmoaie gelatina conform instructiunilor de pe plic. 

2. Amesteca iaurtul cu zaharul, apoi adauga gelatina. Incorporeaza frișca batuta energic și fructele taiate cubulete. 

3. Compozitia astfel obtinuta, rastoarn-o într-o forma cu pereti detașabili. Dă la rece 2-3 ore.

4. În momentul servirii, îndeparteaza inelul formei și decoreaza cu frișca și fructe proaspete foliate ori din compot. Serveste tortul de frisca imediat.

Crema de pepene galben cu vanilie

Poza principala

tort_mic.jpg

500 ml frisca

200 g caise și piersici/nectarine

400 g iaurt scurs de zer

3 linguri cu zahar

2 pliculețe cu gelatina

 

Pentru décor:

300 ml frisca

fructe proaspete/din compot

 

Tort cu lichior de visine si frisca

O combinatie rafinata de tort cu frisca, iaurt si fructe.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE