Retete de vara: Tort de vara

1. Bate smântâna rece, apoi încorporeaza crema de brânza, mascarpone, zaharul, vanilia. La final, încorporeaza un plic cu gelatina pregatita conform instrucțiunilor de pe plic. 

2. Taie pișcoturile în jumatați și așaza-le vertical, într-o tava de tort cu pereți detașabili. În mijloc, toarna compoziția alba vanilata. 

3. Așaza deasupra felii de nectarina cât mai subțiri și toarna câteva linguri cu gelatina transparenta pregatita ca mai sus. 

4. Înainte de a-l taia, da tortul de vara la rece câteva ore. Daca vrei sa-i faci cuiva drag un cadou, scoate-l cu grija din forma de tort și leaga-i o fundița delicata de jur împrejur si daruieste-l cu drag!

 

Tiramisu cu fructe de padure

Poza principala

tort_de_vara_mic.jpg

1 pachet piscoturi

250 g crema de brânza

100 g zahar

4 pliculețe cu zahar vanilat

200 ml smântâna dulce

100 g mascarpone

2 pliculețe cu gelatina

4 nectarine

 

Tiramisu la pahar

Tortul de vara cu mascarpone și nectarine este desertul ideal atunci când soacra îți anunța sosirea la masa de duminica.
Numar de portii
10
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE