Tort raw de ciocolata si menta

Daca aveti un blender cu puterea de peste 1000W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute. Cu grija se strecoara cu ajutorul unui tifon sau punga speciala, si se adauga in blender alaturi de celelalte ingrediente. Toate ingredientele cu excepția ultimelor trei, se amestecă în blender până la omogenizare. Compozitia va fi moale insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Se toarnă compoziția rezultată într-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o oră, sau până la întărire parțială. Inainte de servire, se va lasa in jur la 10 minute la temperatura camerei. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, dar si racoros in zilele de vara.

* 1 legătură frunze de mentă
* 2 Lg ulei de palmier sau avocado
* 4-5 Lg miere
* 3-4 Lg cacao sau carob
* 1 cană caju sau migdale (inmuiate pentru 1 h)
* 1/4 cană apă
Pentru ornat
* un kiwi si o capsuna
* 5 flori levantica (opt.)
* 5 Lg nuca de cocos

O reteta gustoasa.
Numar de portii
5
Facebook Comments

Ligia Pop

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE