Tort raw din frisca si visine

Toate ingredientele, cu exceptia visinelor si fructului de kiwi, se proceseaza in blender. Compozitia moale, se rastoarna intr-un inel culinar, se presara visinele congelate, si se da la congelator pentru aproximativ 1 h.

Se consuma dupa ce tortul s-a intarit se pot taia felii. Tortul se poate pastra la congelator timp de o saptamana. Atunci cand doriti sa-l consumati, il puteti lasa la temperatura camerei pentru 10-20 min. Testul ca se poate consuma, este simplu. Daca incercati sa taiati, si cutitul poate patrunde fara probleme, este gata de consumat. Pentru a vedea episodul cu demonstrarea retetei, ce face parte din show-ul Ligia’s Ktchen, apasati le link-ul de mai jos.

http://ligiapop.com/2011/02/28/ligias-kitchen-tort-de-frisca-cu-visine/

2 cani caju
1/4 nuca cocos
2 Lg indulcitor natural
1 pahar de apa
3 linguri de zeama de lamaie
1/2 pastaie vanilie sau esenta de vanilie

La final
1 pahar visine congelate
1 kiwi

Un delicios tort fara foc, din visine si frisca de post. Tortul va fi gata de bagat la congelar in doar 5 minute.
Numar de portii
5
Calorii
Facebook Comments

Ligia Pop

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE