Trucuri pentru prăjituri delicioase

Sursa
Bucătăria de azi
Foto
shutterstock
Trucurile pentru reușita unei prăjituri sunt binevenite pentru orice gospodină.
ingrediente.jpg

Pentru reușita unei prăjituri, folosește ingredientele la aceeași temperatură. 

 

Ca blatul de tort și prăjitura să nu se lase odată scoase din cuptor, folosește o cantitate potrivită de praf de copt sau bicarbonat.

 

Dacă înlocuiești zahărul tos cu cel pudră, prăjiturile ies mai fine și mult mai pufoase.

 

Bate albușurile spumă, astfel încât, dacă întorci vasul cu fundul în sus, acestea să nu cadă. 

 

Gălbenușurile trebuie frecate cu zahărul vreo zece minute, până ce se albesc și își dublează volumul. 

 

Nu în ultimul rând, cerne făina întotdeauna împreună cu praful de copt sau bicarbonatul!

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE