Un copil chinez de trei ani cantareste peste 59 de kg

Text
eCuisine
Sursa
The Telegraph
Foto
Rex
Lu Hao, un copil de trei ani din China, cantarea la nastere 2,7 kg.
grasan.jpg

Dar, a luat in greutate rapid, iar astazi a ajuns la uimitoarea greutate de 59,8 kg, de cinci ori mai mult decat un copil obisnuit de varsta lui.

El este, de asemenea, o minune medicala, doctorii chinezi nereusind sa afle ce este in spatele greutatii anormale.

„Evident, este o forma extrema de obezitate”, spune dr. Stephen Cook, medic pediatru american. „Nu cred ca am mai vazut ceva asemanator”, mai spune el.

Parintii lui Hao, disperati dupa raspunsuri medicale, spun ca obligarea copilului sa manance mai putin a fost o drama.

„Trebuie sa-l lasam in voia lui, daca nu il hranim plange nonstop”, spune mama lui Hao.”La o masa poate manca trei castroane mari de orez”, spune si tatal sau.

„Este foarte dificil sa impui o dieta unui copil de varsta lui, dar trebuie sa-i fie limitat consumul”, spune medicul pediatru.

In plus, Hao are o aversiune pentru miscare. Nu-i place sa mearga, astfel ca parintii il duc la gradinita pe motocicleta. De asemenea, exercitiile fizice ii fac copilului o pofta si mai mare de mancare, rezultatul ducand la o greutate si mai mare. 

Medicii chinezi au spus ca poate fi vorba de un dezechilibru hormonal, dar copilul este suspect si de un sindrom mai putin cunoscut. Parintii se tem ca daca va continua sa capete proportii, inima lui va ceda.

 

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE