Uncategorized

Un tort inedit: Un dulap comestibil, cu haine din zahăr şi cu un iPad integrat

Sursa
RTV.NET
Foto
Shutterstock
Cel mai bun prieten al femeilor ar putea deveni de acum încolo un dulap plin cu haine…comestibil. Bizarul tort nu are doar rochiţe delicioase, ci şi un iPad.
shutterstock_27219844.jpg

Tortul costă 800 de lire sterline şi a fost realizat de sculptorul Steph Parker, din Birmingham, Marea Britanie. Prăjitura-dulap a fost realizată în 40 de ore şi are trei arome – vanilie, ciocolată şi „red velvet”, fiind suficient de mare pentru a hrăni peste o sută de oameni.

„Chiar este cel mai bun prieten al unei fete. Ai un dulap pentru hainele şi accesoriile tale, pe care poţi să îl şi ronţăi când ai poftă.
Este o combinaţie perfectă”, spune creatoarea lui. „Am integrat pe uşă şi un iPad, ca să cauţi haine online”, a precizat Steph, care spune că poţi să pui orice în prăjitura-dulap. Ea a preferat, însă, să îl umple cu rochiţe din zahăr.

„L-am creat după un model victorian, vintage. Cred că este foarte rafinat. A fost tare amuzant să îl realizez. A durat mult, dar este complet diferit faţă de ce am mai făcut până acum”, a mai spus cofetarul. iPadul vine cu aplicaţia Pink Mothbalss instalată – care le permite prietenilor să îşi împrumute haine unii de la alţii cu uşurinţă.

Citeste articolul si vezi FOTO pe RTV.NET

Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE