Unagi Steak

Se ia bucata de branza tofu si se trage in tigaie in putin ulei de masline. Sparanghelul se curata si se soteaza putin.

Se toaca apoi crevetii si se amesteca cu mango. Scoicile se calesc pana se rumenesc pe ambele parti. Unagi se caleste si el in tigaie, pe ambele parti. Platoul se aranjeaza ca in imaginea de mai sus. La final, se toarna zeama de lamaie dupa preferinte.

Acest preparat a fost gatit in cadrul evenimentului LIDL si eCuisine te provoaca la gatit!

Poza principala

tofulidk_mica.jpg

300 g branza tofu sarata
400 g unagi
30 g sparanghel
30 g baby corn
100 g creveti
50 g mango, tocat
50 g scoici St. Jacques
100 ml sos miso
50 ml sos unagi
20 ml zeama de lamaie
50 g salata de alge

Iata si vedeta primului eveniment eCuisine din 2011, membrii juriului competitiei culinare au fost de-a dreptul impresionati.
Numar de portii
1
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE