Varza cu mustar si sos de capere

1. Taie varza sub forma de pene, renuntand la partea mai tare de langa cotor. Pune apa cu sare pe foc, cand incepe sa fiarba adauga varza si las-o la fiert 5-10 minute.

2. Pune untul si faina pe foc, adauga supa, smantana, amesteca in fiertura de varza si lasa la fiert cateva minute. Adauga mustarul. Scoate varza, scurge-o bine.

3. Pune varza pe un platou si toarna sosul deasupra. Presara capere si patrunjel.

Poza principala

h_00826753.jpg

1 capatana de varza, aproximativ 1 ½ kg

Pentru sos

2 linguri de unt

2 linguri de faina

350-400ml de supa limpede de pui sau legume

100g de smantana

1 lingura de mustar

2 linguri de capere

Frunze proaspete de patrunjel

Varza poate fi preparata si altfel! Iata o reteta care ne invata tocmai acest lucru.
Numar de portii
6
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE