Uncategorized

Varza rosie murata

1. Puneti varza rosie si ceapa intr-un castron si presarati sare. Amestecati bine. Acoperiti castronul si lasati legumele peste noapte.

2. Turnati otetul intr-o cratita, adaugati condimentele si fierbeti. Luati cratita de pe foc si amestecati impreuna cu zaharul tos. Lasati mixtura sa se raceasca.

3. Spalati varza si ceapa intr-o strecuratoare sub apa rece pentru a indeparta sarea. Scurgeti bine si tamponati cu un servet de bucatarie.

4. Puneti legumele in borcane reci, sterilizate, presandu-le bine. Turnati otetul deasupra, asigurandu-va ca fiecare borcan are si ceva din condimente si ca legumele sunt acoperite complet cu otet.

5. Sigilati borcanele cu varza rosie si pastrati-le la rece, intr-un loc intunecat, pentru 2 saptamani, cel putin, inainte de a le servi. Pastrati borcanele cu varza rosie murata in frigider, odata desigilate.

Ardei copti la borcan fara otet

Poza principala

rexfeatures_1232064m_400.jpg

1kg varza rosie, taiata fin
2 cepe rosii, curatate si taiate
4 linguri de sare
2x 568ml otet distilat de malt
1 bat de scortisoara pisat usor
1 lingura de cuisoare pisate usor
1 lingura seminte de coriandru
6 linguri de zahar tos
borcane sterilizate cu capace ermetice

Salata de varza rosie

Aceasta reteta usor de realizat nu trebuie sa lipseasca din camara nici unei gospodine.
Numar de portii
2.5 kg
Calorii
6
Facebook Comments



cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE