Vinete grecesti

1: Scurge bine vinetele coapte, toaca ceapa marunt si feliaza usturoiul, apoi curata ardeii de coaja, cotoare si seminte.

2: Pune totul intr-un castron inalt si paseaza fin cu blenderul pana obtii o pasta fina. Adauga sare dupa gust si ulei, cam patru linguri, amesteca bine pana se incorporeaza totul si da la rece.

3: Serveste aceste vinete grecesti cu ceapa tocata, felii de rosii si masline in ulei cu mirodenii.

Mancare de post cu salata de vinete coapte

Vinete umplute

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

vinete_grecesti_400.jpg

500 g vinete coapte
2 ardei copti
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
ulei
sare

Daca vrei ca vinetele sa iasa albe, coace-le direct pe flacara. Cumpara vinete mari si gogonate: acest soi nu are seminte multe, iar miezul este alb si dulce.
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE