Vinete pane (in aluat de clatite)

1.Presară un praf de sare pe vinetele feliate și pune-le într-o sită, la scurs, pentru jumătate de oră.

2.Bate oul cu laptele, un praf de sare și piper și încorporează făină și restul ingredientelor.  Amestecă foarte bine. 

3.Trece fiecare felie de vânătă prin amestecul de ou și ierburi și prăjește-le în uleiul încins. Scoate-le pe un șervet de hârtie și servește-le la o gustare.

credit foto: credit foto: © nata_vkusidey – Fotolia.com

 

Salată de vinete marinate

Poza principala

vinete_pane_fotolia_66814406_subscription_xxl.jpg_c_nata_vkusidey_-_fotolia.com_mica.jpg

1 vânătă feliată

40 g făină

80 ml lapte

100 g pesmet

1-2 ouă

1 lingură cu oregano verde

1 lingură cu busuioc verde

1-2 căței de usturoi rași fin

3 linguri cu parmezan ras

ulei pentru prăjit

sare

piper

 

Salată grecească de vinete

O gustare delicioasă și sățioasă.
Numar de portii
2
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE