Uncategorized

Vinete si rosii gratinate

h_00463969_mica2

1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Intr-o tigaie, incalziti branza mascarpone pentru 2 minute pana se inmoaie. Adaugati jumatate din parmezan si asezonati. Lasati deoparte.

2. Taiati vinetele felii subtiri. Incalziti ulei de masline intr-o tigaie si prajiti vinetele, treptat, pana se rumenesc pe ambele parti. Scurgeti-le pe hartie de bucatarie.

3. Asezati randuri alternative de vinete si rosii intr-un vas termorezistent uns cu unt. Presarati putin usturoi, sare si piper.

4. Puneti ouale peste sosul de branzeturi si turnati peste legumele din vas. Presarati restul de parmezan si coaceti pentru 20 de minute sau pana cand toppingul este rumenit. Garnisiti cu frunze de cimbru si serviti cald.

Poza principala

h_00463969_mica2.jpg

250 g branza mascarpone
4 linguri parmezan ras
sare si piper negru proaspat macinat
2 vinete
ulei de masline
6 rosii prunisoare, taiate felii
2 catei de usturoi, curatati si tocati
2 oua, batute frunze de cimbru, proaspat

Aceste preparat cremos este o garnitura excelenta pentru miel. Servit cu paste, poate fi un delicios preparat vegetarian.
Numar de portii
6



Comentarii

comentarii

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE