Vita Carpaccio

1. Puneti la congelator 450g de muschi de vita. Cand este pe jumatate inghetata scoateti-o si taiati-o felii subtiri.

2. Puneti cate 4 felii pe hartie de copt, acoperiti cu o alta bucata de hartie siliconata cu bateti-le cu ciocanul pentru snitele pana devin subtiri, apoi puneti-le pe o farfurie.

3. Repetati operatiunea cu toate feliile de carne apoi puneti-le in frigider acoperite cu folie timp de 12 ore.

4. Preparati un sos cu 2 lingurite de mustar Dijon, 5 linguri ulei de masline, sare, piper si sucul de la o jumatate de lamaie.

5. Puneti peste carne frunze de mustar, papadie sau laptuca si turnati sosul peste tot.

6. Serviti cu grisine calde.

Poza principala

h_01041178mica.jpg

450g muschi de vita
2 lingurite mustar
5 linguri ulei de masline
sare si piper
sucul de la o jumatate de lamaie
frunze de mustar, laptuca sau papadie pentru servit

Carpaccio este un fel de mancare din carne cruda, de obicei taiata foarte fin si servita ca aperitiv.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE