Vita cu broccoli, ceapa verde si nuci acaju

1. Incalziti uleiul intr-un wok sau o tigaie mai mare. Prajiti fasiile de vita in mai multe randuri. pana se rumenesc pe ambele parti (daca puneti prea multa carne, se va inabusi, nu praji). Lasati carnea deoparte.

2. In aceeasi tigaie, prajiti usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, nucile acaju, sosul de rosii, de chilli si cel de soia si broccoliul, apoi adaugati 100 ml apa. Aduceti la fierbere, lasati 2 minute, apoi adaugati carnea de vita si mai lasati putin. Serviti cu orez prajit.

Poza principala

vita_cu_broccoli_ceapa_verde_si_nuci_acaju_h_01645830_mica.jpg

30 ml ulei
400 g muschi de vita, taiat fasii
2 catei de usturoi, taiati
1 ardei iute, tocat
1/2 lingurita ghimbir macinat
50 g nuci acaju nesarate, tocate
45 ml sos chilli dulce
15 ml sos de rosii
45 ml sos de soia
1 legatura ceapa verde, tocata
200 g broccoli

Un preparat cu iz asiatic, care sa gateste rapid si usor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE