Uncategorized

Vita Stroganoff

1. Amestecati faina cu sare si piper, treceti carnea de vita prin ea si scuturati-o de faina in exces.

2. Incalziti untul si uleiul de masline intr-o tigaie si prajiti fasiile de carne la foc puternic pana sunt gata, scoateti-le si lasati-le deoparte. Prajiti baconul, scoateti-l si amestecati-l cu fasiile de carne.

3. Prajiti ceapa in aceeasi tigaie pana se inmoaie, adaugati ciupercile si prajiti pana se rumenesc. Micsorati focul si adaugati fasiile de carne si baconul peste ceapa si ciuperci.

4. Adaugati mustarul si smantana si amestecati bine pana cand smantana incepe sa fiarba. Dati tigaia la o parte de pe foc si serviti cu piure de cartofi.

Poza principala

h_01051339mica.jpg

50-80g faina
Sare si piper negru macinat
30g de unt si ulei de masline
1Kg carne de vita, taiata in fasii subtiri
250g bacon, taiat cubulete
1 ceapa mare, taiata
250g ciuperci, taiate sferturi
20g mustar
250ml smantana

Este un preparat greoi, dar o sedinta de activitate fizica mai intensa rezolva problema.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE