Uncategorized

Vițel pe pat cașcaval și roșii

1.Unge un vas termorezistent cu ulei de măsline. Pune roșiile cherry, măslinele și usturoiul tăiat în feliuțe. Acoperă cu folie de aluminiu și lasă la cuptor 10 minute.

2.Între timp, taie carnea în felii subțiri, bate-le ușor cu ciocanul pentru șnițele și condimentează-le cu sare și piper.

3.Îndepărtează folia și pune cașcavalul feliat și bucățile de carne. Din loc în loc, așază funzulițe de busuioc. 

4.Presară deasupra coajă de lămâie și oregano. Lasă la cuptor, la foc moderat, 20-25 de minute. Nu-i așa că nu durează mult?

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Papiote de viţel

Poza principala

vitel_mica.jpg

800 g carne de vițel

100 g cașcaval tip Emmental

400 g roșii cherry

4 căței de usturoi

200 g măsline negre

5 linguri cu ulei de măsline

2 lingurițe cu coajă de lămâie 

1 crenguță de busuioc proaspăt

oregano

sare

piper 

 

Gulaş de viţel cu bere

Un preparat ușor de pregătit, numai bun de servit la cină.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE