Vitel in sos de merisoare

1.Se pun boabele de coriandru si piper intr-un mojar si se sfarama superficial. Se unge bucata de carne cu ulei de masline.
 
2.Se asaza muschiul pe o folie de plastic, se unge cu mustar si se presara amestecul de ierburi si cel de bobite sfaramate.
 
3.Se impacheteaza strans si se lasa la frigider peste noapte. Se pune intr-o tava, in cuptorul incins, cat mai sus posibil, la foc mai mare, pentru 10-15 minute, apoi se da focul mai mic si se mai tine 30 de minute.
 
4.Se serveste cu sos de merisoare (vezi reteta sos de merisoare), galbioare trase in unt, legume fierte si piure cremos de pastarnac.

Poza principala

vitel_in_sos_de_mersioare_mica.jpg

1 bucată de muşchi de vită
ulei de măsline
tarhon
oregano
rozmarin
cimbru
pătrunjel
piper boabe
coriandru boabe
muştar boabe
sos de merisoare
sare

Sucul de merisoare protejeaza dantura si impiedica formarea tartrului.
Numar de portii
5
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE