Uncategorized

Whitney Miller, castigatoarea „MasterChef” SUA, si-a lansat cartea de bucate

Text
Alexandra Badita
Sursa
Sun Herald
Prima castigatoare a show-ului „MasterChef” din Statele Unite ale Americii, Whitney Miller si-a lansat cartea de bucate “Modern Hospitality: Simple Recipes with Southern Charm”.
whitney_miller.jpg

Dupa ce a castigat cel mai spectaculos show de gatit din SUA, “MasterChef”, Whitney Miller a devenit un bucatar cunoscut pentru retetele sale delicioase, laudate de insusi Gordon Ramsay, care s-a aflat si printre membrii juriului din show.

Retete usoare si gustoase intr-o singura carte

Cartea de bucate “Modern Hospitality: Simple Recipes with Southern Charm” contine 75 de retete, adunate in 192 de pagini. Volumul are peste 60 de ilustratii si multe alte sfaturi utile in bucatarie.

Retetele din paginile cartii sunt de fapt adaptari ale unor feluri de mancare traditionale din sudul Statelor Unite. Acestea sunt transformate in specialitati delicioase si usor de preparat, tocmai la indemana tinerilor din generatia care nu sta niciodata pe loc.

Cine este Whitney Miller?

Proaspat absolventa a Universitatii Southern Mississippi, tanara de numai 24 de ani a mostenit pasiunea pentru gatit de la strabunica, mama si cele doua surori. A fost denumita “printesa dulciurilor” datorita talentului sau de a impresiona prin deserturile preparate de ea.  S-a inscris pentru primul sezon al show-ului “MasterChef” din SUA si a castigat detasat, fiind una din preferatele juriului inca de la preselectii. Premiul a constat atat in suma de 250.000$, cat si in oportunitatea de a scrie o carte de bucate.

Whitney spune ca i-a fost destul de greu sa scrie retetele din carte, dat fiind faptul ca ea gateste dupa inima si dupa gust. Tanara se pregateste deja pentru un al doilea volum, pe care sa il dedice mancarurilor sanatoase. Puteti achizitiona cartea de AICI.

Show-ul Masterchef va putea fi urmarit si in varianta romaneasca din primavara, pe postul de televiziune Pro Tv.

Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE