Uncategorized

Zacuscă de ardei cu miere

Coace ardeii, curăţă-i de pieliţă, seminţe și cotor, dă-i prin mașina de tocat sau toacă-i mărunt din cuţit. Pune uleiul într-o cratiţă, adaugă ardeii, oţetul, mierea și lasă-le să fiarbă 40 de minute la foc mic, amestecând cât mai des (ca să nu se prindă). Încălzește într-o crăticioară muștarul și adaugă-l în pasta de ardei fără să mai lași pe foc. Lasa zacusca de ardei să se răcorească și pune-o în borcane cu filet. Fierbe-le la bain-marie pentru sterilizare.

Zacusca de vinete

Poza principala

zacusca_de_ardei_cu_miere_mica.jpg

5 kg ardei capia
500 ml ulei
4 linguri cu miere
1 cană oţet
1 lingură cu muştar
sare

Pentru zilele friguroase de iarnă, pregăteşte din timp o porţie de zacuscă de ardei cu miere.
Numar de portii
10
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE