Zacusca fara foc

Pe timp de vara se pot folosi toate ingredientele prospete cu exceptia vinetelor care trebuie neaparat lasate la sare pentru 2h, si spalate bine inainte de folosire. Pe timp de iarna rosiile, ardeii si vinetele uscate se lasa la hidratat timp de ½ h. Toate se amesteca in blender, insa nu pana la omogenizare completa. Produsul final trebuie sa aiba o consistenta de zacusca. Daca compozitia este prea uscata, mai adaugati inca ½ ceasca apa. Daca doriti sa vedeti cum se face aceasta zacusca, apasati pe link-ul de mai jos.

Ligia’s Kitchen: Zacusca fara foc

Instructiuni referitoare la uscarea legumelor, in asa fel incat sa nu le distrugem calitatile nutritionale.

http://ligiapop.com/2010/09/25/conserve-de-iarna-partea-1/

* 1 cana rosii uscate (proaspete)
* 1 cana ardei deshidratati (proaspeti)
* ½ ceasca vinete uscate (congelate)
* 2 catei usturoi
* 3 Lg ulei masline presat la rece
* 1 lg cimbru proaspat tocat
* ½ lg frunze telina proaspata tocata
* sare dupa gust
* ½ ceasca apa filtrata
O delicioasa zacusca care nu necesita prepararea termica.
Numar de portii
3
Calorii
Facebook Comments

Ligia Pop

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE