Home » Unt de arahide

Unt de arahide

  1. Coaceți arahidele peste care ați adăugat sarea, în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 5-10 minute.
  2. Verificați frecvent pentru a nu se arde. 
  3. Lăsați-le să se răcească înainte de a fi introduse într-un blender. 
  4. Procesați la viteză mare pentru 4-5 minute, până când veți obține o pastă moale. 
  5. Repartizați într-un borcan și mențineți la frigider. 

  Credit Foto: Fotolia/ saschanti

Poza principala

unt_arahide.jpg

  • 200 g arahide naturale
  • 1/2 linguriță sare
Untul de arahide, un deliciu mai ales dacă îl prepari acasă. Mai simplu de atât nu se poate.
Numar de portii
1 borcan
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.