- Decojiți usturoiul și puneți-l într-o cratiță cu sare și zahăr.
- Turnați oțetul de mere, cât să acopere cantitatea de usturoi.
- Fierbeți pentru 2-3 minute, apoi scurgeți usturoiul bine.
- Transferați-l pe prosoape de hârtie absorbantă.
- Într-un borcan, adăugați condimentele, usturoiul și completați cu ulei până se acoperă complet.
- Sigilați și păstrați la frigider pentru 2-3 luni.
- Serviți în diferite garnituri sau ca atare.
Credit Foto: Fotolia/ HandmadePictures
Poza principala
- 450 g usturoi ( curățat )
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță zahăr
- 500 ml oțet de mere
- 1-2 frunze dafin
- câteva fire cimbru
- 200 ml ulei măsline
Antibiotic natural pus la păstrare într-un borcan cu ulei și condimente.
Numar de portii
1 borcan
Facebook Comments
Adaugă comentariu