Conserve

Usturoi conservat in ulei

  1. Decojiți usturoiul și puneți-l într-o cratiță cu sare și zahăr.
  2. Turnați oțetul de mere, cât să acopere cantitatea de usturoi.
  3. Fierbeți pentru 2-3 minute, apoi scurgeți usturoiul bine. 
  4. Transferați-l pe prosoape de hârtie absorbantă.
  5. Într-un borcan, adăugați condimentele, usturoiul și completați cu ulei până se acoperă complet.
  6. Sigilați și păstrați la frigider pentru 2-3 luni. 
  7. Serviți în diferite garnituri sau ca atare. 

  Credit Foto: Fotolia/ HandmadePictures

Poza principala

usturoi_conservat_in_ulei.jpg

  • 450 g usturoi ( curățat )
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță zahăr
  • 500 ml oțet de mere
  • 1-2 frunze dafin
  • câteva fire cimbru
  • 200 ml ulei măsline
Antibiotic natural pus la păstrare într-un borcan cu ulei și condimente.
Numar de portii
1 borcan
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE