Home » Varza chinezeasca la tigaie

Varza chinezeasca la tigaie

  1. Tăiați pieptul pe pui în fâșii subțiri.
  2. Puneți-l într-un castron împreună cu sosul de soia si uleiul de susan.
  3. Lăsați carnea să se marineze la rece pentru aproximativ jumătate de oră.
  4. Dați morcovul prin răzătoare și tocați usturoiul.
  5. Tăiați varza foarte fin.
  6. Într-o tigaie de tip wok încinsă, adăugați pieptul de pui, usturoiul și pasta de ardei.
  7. Prăjiți pentru 3-4 minute și scoateți carnea pe o farfuri.
  8. În aceeași tigaie, căliți varza, morcovul și ghimbirul, peste care adăugați oțetul.
  9. Mențineți pe foc pentru 5-6 minute sau până când varza se înmoaie.
  10. Adăugați puiul din nou în tigaie pentru a se încălzi. 
  11. Serviți preparatul cald. 

 Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

varza_chinezeasca_pui_la_tigaie.jpg

  • 500 g varză chinezească 
  • 250 g piept pui 
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingură ulei susan
  • 1 morcov
  • 2 căței usturoi
  • jumătate linguriță ghimbir ras
  • jumătate linguriță pastă ardei 
  • 2 linguri oțet de orez

 

Îți place mâncarea chinezească? Atunci pregătește la tine acasă cel mai bun preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE