- Tăiați pieptul pe pui în fâșii subțiri.
- Puneți-l într-un castron împreună cu sosul de soia si uleiul de susan.
- Lăsați carnea să se marineze la rece pentru aproximativ jumătate de oră.
- Dați morcovul prin răzătoare și tocați usturoiul.
- Tăiați varza foarte fin.
- Într-o tigaie de tip wok încinsă, adăugați pieptul de pui, usturoiul și pasta de ardei.
- Prăjiți pentru 3-4 minute și scoateți carnea pe o farfuri.
- În aceeași tigaie, căliți varza, morcovul și ghimbirul, peste care adăugați oțetul.
- Mențineți pe foc pentru 5-6 minute sau până când varza se înmoaie.
- Adăugați puiul din nou în tigaie pentru a se încălzi.
- Serviți preparatul cald.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 500 g varză chinezească
- 250 g piept pui
- 2 linguri sos soia
- 1 lingură ulei susan
- 1 morcov
- 2 căței usturoi
- jumătate linguriță ghimbir ras
- jumătate linguriță pastă ardei
- 2 linguri oțet de orez
Îți place mâncarea chinezească? Atunci pregătește la tine acasă cel mai bun preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu