1. Taie varza sub forma de pene, renuntand la partea mai tare de langa cotor. Pune apa cu sare pe foc, cand incepe sa fiarba adauga varza si las-o la fiert 5-10 minute.
2. Pune untul si faina pe foc, adauga supa, smantana, amesteca in fiertura de varza si lasa la fiert cateva minute. Adauga mustarul. Scoate varza, scurge-o bine.
3. Pune varza pe un platou si toarna sosul deasupra. Presara capere si patrunjel.
Poza principala
1 capatana de varza, aproximativ 1 ½ kg
Pentru sos
2 linguri de unt
2 linguri de faina
350-400ml de supa limpede de pui sau legume
100g de smantana
1 lingura de mustar
2 linguri de capere
Frunze proaspete de patrunjel
Varza poate fi preparata si altfel! Iata o reteta care ne invata tocmai acest lucru.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu