Mâncăruri Rețete video

Varză cu tăiţei de casă

1.Din faină, ouă, apă şi sare se pregăteşte coca de tăiţei, care apoi se întinde în foi, se lasă să se zvânte, se rulează sul şi se taie în fâşii subţiri de 1 cm. lăţime. Tăiţeii se cern şi se fierb în apă clocotită cu sare pentru circa 20 minute. Apoi se răcesc în apă rece şi se strecoară bine.

2.Varza se toacă mărunt, se sărează, se freacă bine, se stoarce şi se căleste în untură încinsă.

3.Dupa ce varza se căleşte se adaugă tăiţeii, piperul şi se asezonează dupa gust.

4.Preparatul se serveşte cald.

http://www.chefbuzu.com este singurul site din Romania care promovează turismul culinar !

Poza principala

varza_cu_taitei_de_casa_mica.jpg

Făină            1,000 kg
Ouă            0,200 kg – 4 oua
Varză albă dulce    2,500 kg
Untură            0,250 kg
Piper            0,005 kg
Sare            0,050 kg
Produs finit tăiţei cu varză: 0,300 kg

Reţeta face parte din proiectul “Descoperă traditţiile culinare româneşti” derulat de restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci” cu sprijinul agenţiei de relaţii publice, Russenart Communications şi este preluată din reţetarul “Reţetele bunicului”, redactat de Adrian Buzoianu, pe www.chefbuzu.com.
Numar de portii
1
Calorii
600
Video Titlu
Varza cu taitei
Video Embed
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE