Intr-o oala, pune apa la fiert cu un praf de sare. Opreste focul si lasa in ea vermicelli pana este gata.
Separat, caleste in ulei incins ceapa taiata julien,ceapa verde, usturoiul zdrobit si morcovii rasi. Adauga ghimbirul proaspat ras.
Lasa sa dea in 1-2 clocote, adauga sosul de soia si amesteca usor. Pune deasupra vermicelli scurse bine si cateva bucati de ansoa. Amesteca usor si serveste-le imediat, cu seminte de susan presarate deasupra.
Poza principala
Galerie foto
250 g vermicelli (fidea de orez)
200 g morcov ras
1 lingurita cu seminte de susan
1 ceapa
3 fire de ceapa verde
50 g ansoa
1 catel de usturoi
1 lingurita cu ghimbir ras
3 linguri cu sos de soia
2 linguri cu ulei
sare
O gustare de sine statatoare sau o garnitura pentru preparate cu pui, iata cum puteti degusta aceasta reteta.
Numar de portii
4
Calorii
215
Facebook Comments
Adaugă comentariu