Home » Verrine cu avocado, ardei gras și quinoa

Verrine cu avocado, ardei gras și quinoa

1.Pune o jumătate de linguriță cu sare în apă și toarnă peste quinoa. Pune pe foc mic și lasă 15-20 de minute, dă deoparte și amestecă, apoi lasă să se răcească.

2.Coace ardeii grași pe o plită, presară-i cu sare și curăță-i de pielițe. Toacă ardeii mărunt și presară puțin ulei deasupra. 

3.Pentru crema de avocado, amestecă într-un mixer toate ingredientele.

4.Montează aperitivul: pune la baza paharului un strat de cremă de avocado, o lingură cu quinoa, ardei. Alternează straturile după preferință și servește imediat.

 

ȘTIAI? Verrine este un aperitiv sau un desert așezat în straturi, care se servește în pahare transparente pentru a putea fi admirat.

 

Biscuiți cu făină integrală

Poza principala

verrine_fotolia_59283835_subscription_xxl-c_fahrwasser_-_fotolia.com_mica.jpg

170 g quinoa

375 ml apă clocotită

sare

 

pentru stratul de ardei

1 ardei gras roșu

1 ardei gras galben

ulei

sare

piper

 

pentru crema de avocado

½ avocado

zeama de la o ½ lămâie

1 linguriță cu pătrunjel tocat fin

1 fir de ceapă verde tocat mărunt

60 g iaurt

 

Salată de quinoa și legume

Un aperitiv la pahar, sănătos, elegant și foarte gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE