Vin fiert cu fructe si scortisoara

  1. Uscați cu o zi înainte de preparare, coaja de lămâie și de portocală, în cuptorul încălzit la 80 de grade pentru 1 oră.
  2. Amestecați toate ingredientele într-o cratiță, la foc mic și lăsați-le să fiarbă pentru 2-3 minute.
  3. Serviți băutura caldă.

  Thinkstock/ getty images 

Poza principala

vin_fiert.jpg

  • 750 ml vin roșu 
  • coaja de la jumătate de lămâie 
  • coaja de la jumătate de portocală
  • 1 baton de scorțișoară
  • 4-5 cuișoare
  • jumătate baton vanilie
  • 1 lingură miere albine

 

Deși este o băutură potrivită pentru Crăciun, vinul fiert este primit bine pe tot parcursul sezonului rece.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE