Foto
Thinkstock/ getty images
Un evantai colorat și plin de sănătate și gust.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 2
Ingrediente:
- 1 vânătă mare sau două mai micuțe
- 2-3 roșii
- 1 ceapă
- 200 g brânză
- sare
- piper
- ulei măsline
Modalitate de preparare:
- Se taie roșiile, brânza și ceapa în felii subțiri.
- Curățați vinetele și tăiați-le în două. Fiecare jumătate se taie în felii subțiri.
- Păstrați tija pentru ca ambele felii să rămână împreună.
- Presărați sare și lăsați-o câteva minute pentru a se frăgezi.
- Așezați felii de roșii, brânză și ceapă printre feliile de vinete și presați-le ușor cu palma.
- La final presărați puțin piper și sare după gust.
- Coaceți în cuptor la 200 de grade pentru 50 de minute sau până când vânăta este gata.
- Serviți preparartul cu sos de usturoi sau ca atare.
Facebook Comments
Adaugă comentariu