1.Presară puțină sare pe vinetele feliate și pune-le într-o strecurătoare. După o jumătate de oră, presează-le ușor să mai elimini din zeamă și unge vinetele cu puțin ulei de măsline.
2.Așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă apoi la cuptor câteva minute sau rumenește-le într-o tigaie teflonată.
3.Taie roșiile cubulețe, stropeștește-le cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie (opțional) și dă-le cu un praf de sare și piper.
4.Montează pe fiecare farfurie câte un turnuleț din feliile de vinete coapte și mozarella, servește-le alături de salata de roșii și presară busuioc.
credit foto: © sarsmis – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 vinete feliate
300 g mozarella
roșii cherry
frunze de busuioc
ulei de măsline
zeamă de lămâie (opțional)
sare
piper
O cină gustoasă și fără atât de multe calorii!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu