Home » Vinete coapte cu mozarella

Vinete coapte cu mozarella

1.Presară puțină sare pe vinetele feliate și pune-le într-o strecurătoare. După o jumătate de oră, presează-le ușor să mai elimini din zeamă și unge vinetele cu puțin ulei de măsline.

2.Așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă apoi la cuptor câteva minute sau rumenește-le într-o tigaie teflonată.

3.Taie roșiile cubulețe, stropeștește-le cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie (opțional) și dă-le cu un praf de sare și piper.

4.Montează pe fiecare farfurie câte un turnuleț din feliile de vinete coapte și mozarella, servește-le alături de salata de roșii și presară busuioc.

credit foto: © sarsmis – Fotolia.com

 

Salata de zmeura, mango si branza Stilton

Poza principala

vinete_coapte_fotolia_67774679_subscription_xxl.jpg_c_sarsmis_-_fotolia.com_mica.jpg

2 vinete feliate

300 g mozarella

roșii cherry

frunze de busuioc

ulei de măsline

zeamă de lămâie (opțional)

sare

piper

 

Salata de vinete si rosii

O cină gustoasă și fără atât de multe calorii!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.