Super vinete coapte cu dressing cremos și aromat.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 vinete, tăiate în felii de circa 5 mm grosime
- ulei de măsline
- 1 linguriță ulei de măsline extra virgin
- 3 lingurițe iaurt grecesc
- 1 linguriță pastă susan
- sucul de la jumătate de lămâie
- 1 cățel de usturoi
- 1 linguriță coriandru proaspăt
Modalitate de preparare:
- Se încingeo tigaie sau o tigaie tip grill.
- Se unge fiecare felie vânătă cu ulei de măsline.
- Gătiți în loturi timp de 2-3 minute, întorcând o dată, până vinetele sunt ușor moi.
- Așezați feliile de vinete pe un platou și presărați piper măcinat.
- Pentru a face dressingul, amestecați ingredientele rămase până când sunt bine combinate și asezonați după gust.
- Așezați sosul peste vinete și serviți.
- Pentru un platou mai consisten, puteți adăuga peste vinete și felii de mozzarella.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu