Home » Promo » Vinete cu parmezan și sos de roșii
Promo

Vinete cu parmezan și sos de roșii

1.Taie vânăta bastonașe, presară sare deasupra și lasă-le la scurs. Pentru sos, pune la încălzit într-o tigaie înaltă 2-3 linguri cu ulei de măsline împreună cu o linguriță cu unt. Călește apoi ceapa și usturoiul tocate mărunt, dar fără să le arzi. Adaugă roșiile toate mărunt, pasta de tomate și lasă pe foc mic, acoperit, 15-20 de minute.

2.Amestecă făina cu un praf de oregano, sare și piper, separat bate ouăle într-un castronel. Trece bastonașele de vânătă prin făină, apoi prin ouă și la final prin parmezan. Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt, stropește-le cu puțin ulei și dă la cuptorul preîncălzit pentru maxim 30 de minute, la foc potrivit. Întoarce vinetele la jumătatea timpului de coacere.

3.Servește vinetele cu parmezan cu sos de roșii imediat.

 

Chipsuri de casă din dovlecei

Poza principala

fotolia_55464242_subscription_xl.jpgc_lada10_-_fotolia.com_mica.jpg

1 vânătă 

2 ouă

60 g făină

100 g parmezan

Oregano

Sare

Piper

Ulei

 

Pentru sos

6-8 roșii

2-3 căței de usturoi

1 ceapă mică (sau 1 fir de praz)

1 lingură cu pastă de tomate

Ulei de măsline

Unt

 

Bărcuțe de dovlecei

O gustare grozavă de vinete cu parmezan care nu-ți va răpi mult timp pentru a o pregăti.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.