1. Spala vinetele si taie-le in doua, pe lungime. Sareaza-le si unge-le cu ulei. Asaza-le intr-o tava de yena si da la cuptor pentru 20 de minute.
2. Zdrobeste usturoiul si paseaza-l in mojar foarte fin, apoi freaca-l cu sare si praful de ghimbir, iar la sfarsit, dilueaza sosul cu trei linguri cu apa si sosul de soia.
3. Dupa ce scoti vinetele din cuptor, taie ardeiul iute in felii subtiri si presara-l peste vinete, apoi adauga sosul preparat. Poti servi vinetele cu usturoi si ghimbir pe pat de orez sau cu paine prajita.
Mancare de post cu salata de vinete coapte
Revista Bucataria de Azi
Poza principala
Galerie foto
2 vinete
3 catei de usturoi
2 linguri cu ulei de masline
2 linguri cu sos de soia
1 lingurita cu ghimbir macinat
1 ardei iute
sare
Fie ca tineti post, fie ca vreti doar sa va bucurati de o gustare delicioasa cu legume, aceasta este reteta perfecta.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu