1: Scurge bine vinetele coapte, toaca ceapa marunt si feliaza usturoiul, apoi curata ardeii de coaja, cotoare si seminte.
2: Pune totul intr-un castron inalt si paseaza fin cu blenderul pana obtii o pasta fina. Adauga sare dupa gust si ulei, cam patru linguri, amesteca bine pana se incorporeaza totul si da la rece.
3: Serveste aceste vinete grecesti cu ceapa tocata, felii de rosii si masline in ulei cu mirodenii.
Mancare de post cu salata de vinete coapte
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
500 g vinete coapte
2 ardei copti
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
ulei
sare
Daca vrei ca vinetele sa iasa albe, coace-le direct pe flacara. Cumpara vinete mari si gogonate: acest soi nu are seminte multe, iar miezul este alb si dulce.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu