Vegetarian & vegan

Vinete picante cu fasole verde

Text
Vinete picante cu fasole verde
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
vinete_picante_cu_fasole_verde__mg_4480.jpg

Ingrediente

1 lingură ulei
1/4 linguriță piper roșu
1/4 linguriță șofran măcinat
1 ceapă roșie fideluță
4 roșii tăiate sferturi
1 vânătă mare sau 2 mai mici tăiate felii în lungime
225 g fasole verde tăiată bucăți
sare
2 lingurițe zahăr
sucul de la 1 lămâie mare

Mod de preparare

Încingi uleiul într-o cratiță, adaugi piperul roșu, șofranul și prăjești timp de 2-3 minute. Adaugi legumele și le sotezi timp de 5 minute, apoi le acoperi și le lași pe foc timp de 7 minute. Asezonezi totul cu sare și suc de lămâie. Servești preparatul cu garnitură de orez, pe care-l fierbi în apă cu sare și puțin concentrat de legume.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE