Home » Vinete în sos chinezesc

Vinete în sos chinezesc

1.    Taie vinetele cubulețe, pune-le într-un castron. Presară sare deasupra și acoperă-le cu apă. După jumătate de oră, strecoară-le și pune-le pe șervete de hârtie pentru a absorbi apa.
2.    Într-un castronel, amestecă sosul de soia, oțetul de vin roșu, zahărul, ardeiul iute tocat mărunt, amidonul și o jumătate de linguriță cu ulei. 
3.    Încinge intr-un wok restul de ulei și rumenește vinetele pentru 5-10 minute, cât se auresc frumos. Toarnă apoi deasupra amestecul din castronel și mai lasă pe foc până sosul devine lipicios. Servește vinetele în sos chinezesc imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

vinete_in_sos_chinezesc_505286759mica.jpg

2 vinete lunguiețe
2 linguri cu sos de soia
1 lingură cu oțet de vin roșu
1 lingură cu zahăr
1 ardei iute
1 linguriță cu amidon
2 ½ linguri cu ulei vegetal
2 lingurițe cu sare

O mancare de post si usor de pregatit, si cu putine calorii.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE