Mâncăruri

Vinete umplute cu branza

  1. Vinetele spălate bine, se taie pe lungime si se înțeapă coaja din loc în loc. 
  2. Se stropesc cu ulei și se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute. 
  3. Se scoate cu o lingură miezul vinetelor, însă cu grijă pentru a păstra coaja. 
  4. Miezul vinetelor împreună cu brânza,jumătate din cantitatea de cașcaval ras si ouăle se amestecă bine și se adaugă sare si piper după gust. 
  5. Se unge o tavă cu unt. În cojile de la vinete se adaugă compoziția obținută, câte o jumătate de roșie și se presară cașcaval ras. Opțional puteți adăuga semințe de susan.
  6. Vinetele se coc în cuptor la 200 grade  timp de 10 minute.

 Credit foto: Fotolia/ koss13

Poza principala

vinete_branza_rosii.jpg

  • 2 vinete
  • 350 g cremă brânză
  • 300 g cașcaval ras
  • 100 g unt 
  • 10 roșii cherry
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei măsline 
  • sare 
  • piper 
Pregătește un fel principal din vinete, o cină gustoasă, cremoasă si cu siguranță irezistibilă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE