- Vinetele spălate bine, se taie pe lungime si se înțeapă coaja din loc în loc.
- Se stropesc cu ulei și se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.
- Se scoate cu o lingură miezul vinetelor, însă cu grijă pentru a păstra coaja.
- Miezul vinetelor împreună cu brânza,jumătate din cantitatea de cașcaval ras si ouăle se amestecă bine și se adaugă sare si piper după gust.
- Se unge o tavă cu unt. În cojile de la vinete se adaugă compoziția obținută, câte o jumătate de roșie și se presară cașcaval ras. Opțional puteți adăuga semințe de susan.
- Vinetele se coc în cuptor la 200 grade timp de 10 minute.
Credit foto: Fotolia/ koss13
Poza principala
- 2 vinete
- 350 g cremă brânză
- 300 g cașcaval ras
- 100 g unt
- 10 roșii cherry
- 2 ouă
- 2 linguri ulei măsline
- sare
- piper
Pregătește un fel principal din vinete, o cină gustoasă, cremoasă si cu siguranță irezistibilă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu