Home » Vinete umplute cu pui și cașcaval

Vinete umplute cu pui și cașcaval

1. Calește doua cepe în ulei împreuna cu morcovul ras. Adauga roșiile date pe razatoarea mica. Lasa pe foc sa dea în câteva clocote, adauga mierea și sare.

2. Taie restul de ceapa marunt și calește-o în ulei. Adauga carnea de pui trecuta prin mașina de tocat și stropește cu putina apa. Presara un praf de sare și piper și lasa sa se înabușe bine.

3. Taie vinetele pe jumatate, pe lungime, și îndeparteaza o parte din pulpa.

4. Umple vinetele cu amestecul de carne și așaza-le în tava. Toarna sosul de roșii și lasa la cuptor pâna se patrund. Spre final, presara deasupra cașcavalul.

Sugestie. Sosul de roșii va deveni mai aromat daca adaugi putin oregano.

 

Rulou de vită umplut cu ciuperci

Poza principala

vinete_mica.jpg

4 vinete mai subțiri

2 piepți de pui

1 morcov

3 cepe

7 rosii

1 lingurița cu miere

200 g cascaval ras

ulei

sare

piper

 

Rulouri de castraveti

Când vrei sa prepari o cina gustoasa și sațioasa, prepara rețeta de vinete umplute cu pui și cașcaval.
Numar de portii
4
Calorii
450
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.