1. Calește doua cepe în ulei împreuna cu morcovul ras. Adauga roșiile date pe razatoarea mica. Lasa pe foc sa dea în câteva clocote, adauga mierea și sare.
2. Taie restul de ceapa marunt și calește-o în ulei. Adauga carnea de pui trecuta prin mașina de tocat și stropește cu putina apa. Presara un praf de sare și piper și lasa sa se înabușe bine.
3. Taie vinetele pe jumatate, pe lungime, și îndeparteaza o parte din pulpa.
4. Umple vinetele cu amestecul de carne și așaza-le în tava. Toarna sosul de roșii și lasa la cuptor pâna se patrund. Spre final, presara deasupra cașcavalul.
Sugestie. Sosul de roșii va deveni mai aromat daca adaugi putin oregano.
4 vinete mai subțiri
2 piepți de pui
1 morcov
3 cepe
7 rosii
1 lingurița cu miere
200 g cascaval ras
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu