Revista Practic în bucătărie

Violeta’s Vintage Kitchen

Va cumparati haine de firma, mobilier de calitate, electronice de marca? Ceea ce mancati merita cel putin la fel de multa atentie! E timpul sa incepeti sa investiti in propria dumneavoastra sanatate! Nu avem mancaruri fara gust, nu avem mancaruri cu gustul potentat de chimicale. Nu avem mancare ieftina si junk-food, dar nici nu facem sculpturi in dovleci si picturi din sos pe farfurii. Vom incerca sa va reamintim ca a manca poate insemna placere simpla si autentica. Va oferim calatorii de neuitat printre gusturi si arome!

Mancarea pe care v-o pregatim este gatita sanatos, din ingrediente proaspete si hranitoare, fara conservanti, aditivi, prafuri si margarine si este, pe cat posibil, low-fat. Gatim cu ulei putin, si doar cu uleiuri netoxice (de masline, de samburi de struguri, porumb, palmier si orez). Folosim un timp scurt de prajire, aceasta fiind inlocuita, in mare masura, de coacere si fierbere la aburi.

Musacalele si placintele noastre nu contin carnea procesata mecanic (resturi de carne, piele, tendoane, grasime) disponibila in supermarket, ci carne macra, proaspat tocata.

Prajiturile noastre de ciocolata contin ciocolata adevarata, cu concentratie de cacao de minim 70%, zahar brun, oua si unt, frisca pe care o folosim pentru creme este obtinuta in bucataria noastra, din smantana proaspata; prajiturile noastre cu pere sau portocale nu contin arome, extracte sau concentrat de pere sau portocale, ci chiar pere sau portocale.

In speranta ca atmosfera calda, gustul autentic al mancarii de casa, mirosul painii proaspat scoase din cuptor, aburul aromat al cafelei si aromele de nuci, scortisoara si mere coapte va vor indemna sa reveniti mereu cu bucurie aici.

Poza principala

interior-vvk3_resize.jpg

Adresa
Str. Batistei, nr. 23 (colt cu J.L.Calderon)
Sector 2, 020934
Bucuresti
Telefon
021 310 06 81
Website
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE