- Rumeniți alunele caju împreună cu semințele de floarea soarelui și semințele de susan.
- Amestecați regulat până când capătă o culoare aurie.
- Păstrați-le într-un castron.
- În aceeași tigaie adăugați vita feliată și frecată cu amestecul de condimente ”5 spices”.
- Adăugați uleiul de măsline și frigeți câte un minut pe fiecare parte până când este complet prăjită și pătrunsă.
- Tăițeii îi preparați conform instructiunilor de pe ambalaj. Îi puneți în apă fiartă cu sare.
- Într-un alt castron amestecați ghimbirul murat cu sucul de la 1-2 lămâi verzi, sosurile de pește și soia, uleiul de susan și ardeiul iute tocat mărunt.
- Dați morcovul pe răzătoare, iar ceapa tăiată solzișori.
- Așezați toate legumele pe un platou, rupeți deasupra cresonul.
- Scurgeți tăițeii și adăugați-i peste legume.
- Adăugați friptura feliată.
- Serviți cu amestecul de semințe și nuci caju.
- Turnați dressingul în momentul servirii.
Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker
Poza principala
- 450 g pulpă vită
- 2 lingurițe amestec chinezesc 5 spices
- ulei măsline
- 50 g alune caju
- 1 lingură semințe floarea soarelui
- 2 linguri semințe susan
- 200 g tăiței de orez
- 1 morcov
- 1 legătură ridichi
- jumătate castravete
- 2 cepe roșii
- 1 casoletă creson
- 100 g ghimbir murat
- 2 lămâi verzi
- 1 lingură sos pește
- 1 lingură sos soia
- 1 lingură semințe susan
- jumătate ardei roșu iute
Bucătăria asiatică este printre cele mai condimentate, iar cu această rețetă te poți bucura chiar la tine acasă de o cină aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu