Vita asiatica

  1. Rumeniți alunele caju împreună cu semințele de floarea soarelui și semințele de susan.
  2. Amestecați regulat până când capătă o culoare aurie.
  3. Păstrați-le într-un castron.
  4. În aceeași tigaie adăugați vita feliată și frecată cu amestecul de condimente ”5 spices”.
  5. Adăugați uleiul de măsline și frigeți câte un minut pe fiecare parte până când este complet prăjită și pătrunsă.
  6. Tăițeii îi preparați conform instructiunilor de pe ambalaj. Îi puneți în apă fiartă cu sare. 
  7. Într-un alt castron amestecați ghimbirul murat cu sucul de la 1-2 lămâi verzi, sosurile de pește și soia, uleiul de susan și ardeiul iute tocat mărunt.
  8. Dați morcovul pe răzătoare, iar ceapa tăiată solzișori.
  9. Așezați toate legumele pe un platou, rupeți deasupra cresonul. 
  10. Scurgeți tăițeii și adăugați-i peste legume.
  11. Adăugați friptura feliată.
  12. Serviți cu amestecul de semințe și nuci caju.
  13. Turnați dressingul în momentul servirii.

 Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker

Poza principala

vita_asiatica.jpg

  • 450 g pulpă vită
  • 2 lingurițe amestec chinezesc 5 spices
  • ulei măsline
  • 50 g alune caju
  • 1 lingură semințe floarea soarelui
  • 2 linguri semințe susan
  • 200 g tăiței de orez
  • 1 morcov
  • 1 legătură ridichi
  • jumătate castravete
  • 2 cepe roșii
  • 1 casoletă creson
  • 100 g ghimbir murat
  • 2 lămâi verzi 
  • 1 lingură sos pește
  • 1 lingură sos soia
  • 1 lingură semințe susan
  • jumătate ardei roșu iute
Bucătăria asiatică este printre cele mai condimentate, iar cu această rețetă te poți bucura chiar la tine acasă de o cină aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE