Toarna intr-un borcan uleiul, otetul, mierea, sare si boabele de piper. Pune capacul si agita bine pana se amesteca toate ingredientele. Lasa la rece cel putin cinci minute.
Separat, spala rosiile, castravetele si salata si lasa-le sa se zvante. Taie rosiile felii, catravetele rondele, iar salata rupe-o in fasii.
Pune toate legumele intr-un bol si deasupra asaza friptura de vita taiata in fasii. Toarna sosul dupa ce l-ai mai agitat putin. Presara deasupra putina verdeata si serveste imediat.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
cateva bucatele de friptura de vita
2-3 rosii
1 castravete mai maricel
cateva frunze de salata
patrunjel
Pentru sos:
5 linguri cu ulei
2 lingura cu otet
1 lingurita cu miere
1 lingurita cu mustar boabe
sare
Carnea de vita are putine calorii si, gatita corespunzator, este mult mai sanatoasa decat alte preparate.
Numar de portii
4
Calorii
285
Facebook Comments
Adaugă comentariu