Amesteca sosul de soia, sosul de stridii, vinul alb, un praf de piper si zaharul brun. Pune in marinata carnea taiata in bucati si lasa la rece minimum o ora.
Separat, incinge uleiul. Adauga usturoiul tocat marunt. ghimbirul, salotele taiate marisor si morcovii. Amesteca usor un minut, pune carnea cu tot cu marinata si lasa pe foc sa se patrunda carnea.
Ia de foc si serveste cald, cu morcov crud si ceapa verde presarata pe deasupra.
Poza principala
Galerie foto
500 g muschi de vita
3-4 salote
4 catei de usturoi
3-4 morcovi
1 lingurita cu ghimbir proaspat ras
4 linguri cu ulei
2 lingurite cu vin de orez
6 linguri cu sos de soia
6 linguri cu sos de stridii
2 lingurite cu zahar brun
piper alb, sare
2-3 fire de ceapa verde
Iata un preparat traditional thailandez, extrem de delicios datorita combinatiei cu sosul de soia si cel de stridii.
Numar de portii
4
Calorii
385
Facebook Comments
Adaugă comentariu