- Puneți orezul împreună cu două părți de apă clocotită, cimbrul și sarea, într- o oală.
- Lăsați să fiarbă la foc potrivit amestecând din când în când.
- Curățați cepele, feliați-le împreună cu castraveții murați, folosind robotul de bucătărie.
- Pune-ți compoziția obținută într-un bol.
- Acestea se adaugă la final peste preparat.
- Tocați pătrunjelul și asezonați cu zeamă de la murături.
- Feliați ciupercile și puneți-le în tigaie, împreună cu usturoiul, două linguri cu ulei de măsline și jumătate din compoziția de pătrunjel.
- Feliați fripturile de vită și condimentați-le cu sare, piper, boia și coajă de lămâie.
- Scoateți ciupercile din tigaie și adăugați vita.
- Mențineți pe foc până când acestea devin aurii.
- Adăugați spanacul peste orez și lăsați vasul acoperit.
- Stropiți friptura cu coniac și adăugați din nou ciupercile în tigaie.
- Mențineți pentru încă 5 minute.
- Adăugați iaurtul și laptele.
- Lăsați vasul acoperit până când dă în clocot.
- Pe un platou adăugați orezul, deasupra vita și murăturile scurse.
Credit Foto: Fotolia/ dolphy_tv
Poza principala
- 300 g orez basmati
- jumătate legătură cimbru
- 200 g baby spanac
- 2 cepe roșii
- 2 castraveți murați
- 1 legătură pătrunjel
- 300 g ciuperci amestec
- ulei măsline
- 400 g mușchi vită
- 1 linguriță cu vârf boia dulce
- 1 lămâie
- 4 linguri iaurt natural
- 1 lingură coniac
- 1 -2 linguri lapte
Vă propunem un meniu elegant cu un timp de preparare scăzut, vită stroganoff cu orez basmati și baby spanac.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu