Home » Vita Stroganoff cu muraturi

Vita Stroganoff cu muraturi

  1. Puneți orezul împreună cu două părți de apă clocotită, cimbrul și sarea, într- o oală.
  2. Lăsați să fiarbă la foc potrivit amestecând din când în când. 
  3. Curățați cepele, feliați-le împreună cu castraveții murați, folosind robotul de bucătărie. 
  4. Pune-ți compoziția obținută într-un bol.
  5. Acestea se adaugă la final peste preparat.
  6. Tocați pătrunjelul și asezonați cu zeamă de la murături.
  7. Feliați ciupercile și puneți-le în tigaie, împreună cu usturoiul, două linguri cu ulei de măsline și jumătate din compoziția de pătrunjel.
  8. Feliați fripturile de vită și condimentați-le cu sare, piper, boia și coajă de lămâie.
  9. Scoateți ciupercile din tigaie și adăugați vita.
  10. Mențineți pe foc până când acestea devin aurii.
  11. Adăugați spanacul peste orez  și lăsați vasul acoperit.
  12. Stropiți friptura cu coniac și adăugați din nou ciupercile în tigaie.
  13. Mențineți pentru încă 5 minute.
  14. Adăugați iaurtul și laptele.
  15. Lăsați vasul acoperit până când dă în clocot.
  16. Pe un platou adăugați orezul, deasupra vita și murăturile scurse.

 Credit Foto: Fotolia/ dolphy_tv

 

Poza principala

vita_stroganoff.jpg

  • 300 g orez basmati
  • jumătate legătură cimbru 
  • 200 g baby spanac
  • 2 cepe roșii
  • 2 castraveți murați 
  • 1 legătură pătrunjel 
  • 300 g ciuperci amestec
  • ulei măsline
  • 400 g mușchi vită 
  • 1 linguriță cu vârf boia dulce
  • 1 lămâie
  • 4 linguri iaurt natural
  • 1 lingură coniac
  • 1 -2 linguri lapte
Vă propunem un meniu elegant cu un timp de preparare scăzut, vită stroganoff cu orez basmati și baby spanac.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.