Vitel cu foie gras si sos de mere

Merele tăiate în felii subțiri se pun într-o tigaie împreună cu sucul de mere și se lasă la fiert 5-7 minute.
Se îndepărtează tigaia de pe foc.
Mușchiul de vită se feliază în 4 bucăți egale.
Se condimentează cu sare și piper după gust și se prăjește în ulei de măsline încins.
După câteva minute se adaugă vinul și se mai lasă la fiert 8-10 minute.
Bucățile de foie gras se prăjesc în tigaie.
Se așează carnea de vită pe farfurie, peste care se adaugă bucațile de foie gras și sosul de mere.
Se servește cu roșii cherry.

Credit foto : Fotolia/ karelnoppe

 

Poza principala

vita_foie_gras_sos_mere.jpg

700  mușchi file de vițel
250 ml vin alb
ulei măsline
sare
piper
120 ml suc mere
2-3 mere galbene
200 g ficat  gâscă ( 4 bucăți)
roșii cherry
1 legătură pătrunjel

Depășește bariera unei fripturi banale și testează o rețeta suculentă, în doar 15 minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE