1.Unge un vas termorezistent cu ulei de măsline. Pune roșiile cherry, măslinele și usturoiul tăiat în feliuțe. Acoperă cu folie de aluminiu și lasă la cuptor 10 minute.
2.Între timp, taie carnea în felii subțiri, bate-le ușor cu ciocanul pentru șnițele și condimentează-le cu sare și piper.
3.Îndepărtează folia și pune cașcavalul feliat și bucățile de carne. Din loc în loc, așază funzulițe de busuioc.
4.Presară deasupra coajă de lămâie și oregano. Lasă la cuptor, la foc moderat, 20-25 de minute. Nu-i așa că nu durează mult?
credit foto: Photoland/Profimedia
800 g carne de vițel
100 g cașcaval tip Emmental
400 g roșii cherry
4 căței de usturoi
200 g măsline negre
5 linguri cu ulei de măsline
2 lingurițe cu coajă de lămâie
1 crenguță de busuioc proaspăt
oregano
sare
piper
Adaugă comentariu