PASUL 1 Intinde aluatul, asa cum e, pe planseta. Taie forme diferite, cu sot. In jumatate din fiecare, decupeaza in interior forma mai mica.
PASUL 2 Da marginile formelor pline cu pensula inmuiata in apa. In acest fel, nu se vor dezlipi.
PASUL 3 Apoi lipeste „ramele” peste formele pline. Da totul la cuptor, la foc mediu, in tava cu hartie de copt. Lasa vol au vent sa creasca 10 minute.
PASUL 4 Umple fiecare vol-au-vent cu ce ai la indemana: carnaciori taiati felii subtiri, crema de branza cu chimen, crema de branza cu rosii etc.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
500 g foitaj
1 carnacior
2 linguri cu branza de burduf
1 lingurita cu chimen
100 g branza telemea
1 lingura cu unt
1 rosie
Iata o gustare perfecta pentru Craciun, pe care o puteti adapta dupa bunul vostru plac.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu